fbpx

Recuperari si salvari de date Targu Jiu

Recuperari datePRINTECH COMPANY asigura un service profesional pentru recuperarea datelor in Targu Jiu, acesta fiind un proces de colectare si salvare a datelor inaccesibile de pe spatii de stocare corupte sau deteriorate atunci cand acestea nu pot fi accesate intr-un mod normal. Datele sunt cel mai adesea colectate de pe medii de stocare cum ar fi: hard disk-uri interne si externe, SSD-uri, memorii flash USB, benzi magnetice, CD-uri, DVD-uri si unitati RAID.

Cele mai comune scenarii in care este necesara recuperarea si salvarea datelor implica un esec al sistemului de operare, functionarea defectuasa a unui dispozitiv de stocare, avarii accidentale sau stergere, etc.

Conform statisticilor cele mai intalnite tipuri de HDD care ajung in service cu diverse defecte sunt Western Digital si Seagate.

Proceduri de recuperare a datelor:

 • Defecte logice: recuperarea se face cu anumite softuri specializate
 • Defecte firmware: necesita folosirea unor echipamente speciale ce permit in zona firmware chiar daca hdd-ul nu mai este functional
 • Defecte electrice: implica anumite proceduri de reconstructie a PCB-ului
 • Defecte mecanice: se executa intr-un mediu ce permite desfacerea hard disk-ului fara a compromite datele existente

Printech Company SRL ofera solutii profesionale de recuperare a datelor la cel mai bun pret pentru toate hard disk-urile cu interfata ATA, SATA, ZIF cu dimensiuni de 1.8" (laptop), 2.5" (laptop) si 3.5" (desktop).

Date de contact:

Adresa: str. 14 Octombrie, nr.46, Targu Jiu, Gorj
Telefon: 0353 41 64 64

  Recuperari si salvari de date

  Descriere defect (obligatoriu)

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  × Cum va putem ajuta?