fbpx

Despre noi

Povestea Printech Company incepe cu 15 ani în urma, din dorinta de a oferi varietate tuturor celor care îsi doresc sa achizitioneze imprimante si consumabile de imprimanta de la cei mai renumiti producatori.

Indiferent de bugetul tau, Printech Company îti da posibilitatea sa alegi dintr-o gama variata de preturi, de la cartuse compatibile de cea mai buna calitate, la cartuse originale OEM, de la imprimante de dimensiuni mici, la copiatoare profesionale.

Ne dorim sa oferim experiente pozitive fiecarui client, prin diversitatea produselor si consultanta personalizata. Toate produsele sunt certificate la standarde de calitate internationala, fabricate la cele mai înalte standarde, conform politicilor internationale pentru conformitate. Printech Company ofera produse importate direct de la producatori sau distribuitori autorizati, în baza contractelor de distributie autorizate.

Cartusul, piesa, sau imprimanta potrivita, sunt greu de gasit atunci când ai de ales dintre sute de modele, asa ca lasa-ne sa te ajutam sa primesti exact ce ti se potriveste si ai nevoie. Suntem pregatiti sa raspundem celor mai pretentiosi clienti.

Ne-am dorit ca Printech Company sa fie diferit si am reusit! Va multumim!

× Cum va putem ajuta?