Service case de marcat Targu Jiu

PRINTECH COMPANY va pune la dispozitie o echipa formata din 2 tehnicieni penru a va asigura service case de marcat Targu Jiu care va vor oferi asistenta telefonica si care se vor deplasa la sediul dumneavoastra ori de cate ori este nevoie (in functie de varianta de abonament).

Asiguram service pentru case de marcat din Tg Jiu, service imprimante fiscale, cat si pentru sisteme de etichetare in baza unui contract de service, contract de asistenta tehnica sau contra cost la solicitarea clientului.

  1. Printech Company are obligatia de a asigura servicii pentru casa de marcat in functiune si sa repare casa de marcat ori de cate ori este sesizata defectiunea acesteia de catre utilizator.
  2. Expertii nostri de service se vor deplaseaza cu mijloace proprii la sediul utilizatorului pentru interventia la casa de marcat, iar daca aceasta nu se poate repara pe loc, se asigura transportul casei de marcat in laborator si inapoi la punctul de lucru.
  3. Termenul de reparatie si interventie se restrange foarte mult (la durata prevazuta in contract mai mica decat durata legala).
  4. Utilizatorul este protejat de riscul de a fi amendat de catre organele fiscale pentru nefunctionarea casei de marcat. (neemitere de bon fiscal)
  5. Reparatia unei casei de marcat se face la primele simptome de defectare (defect mai mic cheltuiala mai mica)
  6. Asistenta tehnica inclusa in abonamentul de service.(instruire operator nou; programari noi; tinerea la curent cu toate cerintele si modificarile legislative)
  7. Rezolvarea unor blocaje in operarea casei de marcat rapid prin consultarea telefonica a unui tehnician de service. (Firma de service compenseaza nepriceperea operatorilor)
  8. Firma noastra de service asigura un stoc de piese de schimb, tehnicieni calificati si autorizati de Ministerul de Finante, logistica, masini de interventie, telefoane pentru sesizari si consumabile.
  9. Echipamentul asistat in exploatare are o viata mai lunga.
  10. Revizii periodice incluse in abonament.service-case-de-marcat

Pentru informatii suplimentare legate de service case de marcat ne puteti contacta prin intermediul nr de telefn: 0353 41 64 64, fax 0353 41 64 64 sau pe adresa de e-mail: office@printechcompany.ro

Cere diagnosticare