Despre noi

Printech Company S.R.L. a fost infiintata in anul 2004. Activitatea principala desfasurata la infiintare a fost cea de comert cu amanuntul in magazine cunoscand o dezvoltare semnificativa dupa anul 2009, dupa ce firma si-a diversificat activitatile.

In anul 2009 s-a deschis primul magazin Printech Company activitatea principala fiind cea de comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice si software-ului.

In anul 2010 se deschide primul service specializat in activitatea de reparare a calculatoarelor, echipamentelor periferice si echipamentelor de telecomunicatii. De asemenea numarul angajatilor a crescut considerabil de la 1 angajat in 2004, la 3 angajati in 2010, ajungand ca la sfarsitul anului 2015 societatea sa aiba un numar de 12 angajati .

In anul 2014 societatea a inaugurat al doilea punct de lucru in orasul Targu Jiu unde isi desfasoara activitatea un numar de 4 angajati, dedicati pentru activitatea de vanzari precum si pentru cea de reparatii. In anul 2014 SC PRINTECH COMPANY SRL devine partener autorizat pentru distributie si service a cunoscutului producator de echipamente periferice CANON in judetul Gorj.

De asemenea tot in anul 2014 SC PRINTECH COMPANY SRL devine partener autorizat pentru distributie de echipamente periferice BROTHER in judetul Gorj.

In anul 2015 SC PRINTECH COMPANY SRL devine unitate acreditata in reteaua de distributie si service a mai multor producatori de aparate de tip AMEF (case de marcat) dintre care aminitim firmele Datecs, Eltrade, Euro.

Obiectivul principal este transformarea serviciilor prestate de SC PRINTECH COMPANY  SRL într-un brand recunoscut, care să se poziţioneze în topul clasamentului de calitate.

Această poziţie va fi dată în principal de calitatea serviciilor prestate – combinată cu un preţ competitiv. Obiectivul nostru este reprezentat de creşterea calităţii serviciilor prin diversificarea acestora şi satisfacerea cerinţelor clienţilor la un grad calitativ cat mai ridicat.

Viziunea noastra: tinem foarte mult la satisfactia clientilor nostri astfel incat ne dorim ca orice echipament reparat de noi sa fie diagnosticat si reparat la cele mai inalte standarde.

Daca sunt cazuri mai speciale si reparatia nu este sigura preferam sa stiti toate riscurile inaintea interventiei.

Ne dorim sa considerati ca a meritat pe deplin sa apelati la serviciile noastre, ca problema pentru care ati ajuns la noi in service s-a rezolvat si ca de acum inainte stiti la cine sa apelati cand se strica calculatorul, laptopul, imprimanta, copiatorul, casa de marcat sau orice alt echipament IT.